Terrasoverkappingen Limburg

Specialist in terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping verrijkt uw huis en tuin. Met een terrasoverkapping vergroot u uw woonomgeving en geniet u in de zomer langer van het buitenleven. De eerste zonnestralen pikt u mee onder uw terrasoverkapping, maar ook in het verre najaar kunt u nog heerlijk genieten onder uw terrasoverkapping. 

Van der Linden is specialist in terrasoverkappingen in Limburg. Onze collectie bestaat uit een aantal unieke terrasoverkappingen, ieder met een eigen stijl. Elke terrasoverkapping wordt voor u op maat gemaakt. 

Vraag vandaag nog vrijblijvend informatie op of bezoek onze showroom in Haelen of Beringe. 

 


Aluminium veranda's en terrasoverkappingen

Haal het heerlijke buitenleven naar binnen met een Pallazzo aluminium veranda of terrasoverkapping. De duurzame aluminium veranda's en terrasoverkappingen van Pallazzo staan bekend om hun degelijkheid en kwaliteit in afwerking. Dankzij een glazen dak met zeer grote overspanning krijgt u een maximaal gevoel van ruimte. 

Of u nu kiest voor een aluminium serre, veranda, tuinoverkapping of terrasoverkapping. Met Pallazzo geniet u thuis van outdoor living. Vier vakantie in uw eigen huis, schop uw schoenen uit, verleng de zomer, organiseer feestjes en barbecues of geniet juist van alle rust in de tuin. 

Als specialist in aluminium en kunststof zijn wij dè aangewezen partner voor uw terrasoverkapping, serre of veranda. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze showroom in Haelen of Beringe. 

Meer inspiratie en informatie treft u aan in de brochure van Pallazzo. Download deze hier

 

Uw specialist in terrasoverkappingen, veranda's en serre's

Van der Linden is specialist in aluminium & kunststof en is daarom uw aangewezen partner om uw terrasoverkapping, veranda, tuinoverkapping of serre te realiseren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren en adviseren door onze deskundige adviseurs. Offerte aanvragen

Laatste nieuws

16/06/17   14 juli en 15 juli gesloten

vrijdag 14 juli en zaterdag 15 juli zijn wij gesloten!

Lees artikel ...