Zonneschermen Limburg

Dè specialist in zonneschermen

Wanneer u op zoek bent naar zonneschermen dan bent u bij van der Linden aan het juiste adres. Wij zijn specialist in buitenzonwering, waaronder zonneschermen voor uw woning op bedrijfspand. 

Met een zonnescherm geniet u van beschutting, optimaal comfort en geeft uw pand een sfeervolle uitstraling. Met een zonnescherm kunt u steeds genieten van het buitenseizoen. Zo geniet u nog steeds van de zon, maar ook van de schaduw. Het blijft lang warm onder uw zonnescherm vanwege de beschutting, uw meubels verkleuren niet en het blijft binnen ook een aangename temperatuur. Kortom: Alleen maar genieten van alle zonnige voordelen van een zonnescherm! 

Hieronder treft u enkele voorbeelden aan die u kunnen inspireren. Meer inspiratie en advies kunt u vinden in onze showroom in Haelen of Beringe (Limburg). Vraag vandaag nog meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave aan voor uw (toekomstige) zonnescherm. 

 

 Offerte aanvragen

Laatste nieuws

08/05/18   Hemelvaartsdag

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 10 en vrijdag 11 mei gesloten. Zaterdag 12 mei is de showroom in Beringe gewoon geopend

Lees artikel ...