Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Aluminium kozijnen Eindhoven

Aluminiumkozijnen van topkwaliteit, koopt u in de omgeving van Eindhoven bij Van der Linden Kozijnen. Ons ervaren team produceert al jaren, aan de hand van de aluminium profielen van het uitstekende Aluplast, kozijnen, deuren en schuifpuien van degelijke en hoogwaardige kwaliteit. Aangezien wij zoveel vertrouwen hebben in dit merk, krijgt u bij al onze kozijnen een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Kozijnen

De productie van aluminium kozijnen, gaat bij Van der Linden Kozijnen altijd aan de hand van het kwalitatief hoogwaardige profiel Aluplast Ideal 4000. Dit vijfkamersysteem met inbouwdiepte van 120 mm en externe afdichting, zorgt voor perfecte akoestische en thermische isolatie. Andere voordelen van de kozijnen van Van der Linden, zijn onder meer:

  • De 50 jaar langere levensduur in tegenstelling tot andere materialen;
  • Laag in onderhoud;
  • Het sterke profiel zorgt dat het goed weert tegen inbrekers;
  • Verkrijgbaar in vele kleuren.

In samenspraak met u, produceren wij het kozijn dat perfect past bij uw woning en naadloos aansluit op uw wensen. Voor op maat gemaakte aluminium kozijnen, komt u in de omgeving van Eindhoven naar Van der Linden Kozijnen.

Contact

Aluminiumkozijnen van topkwaliteit, vindt u in Eindhoven en omgeving bij Van der Linden Kozijnen in Haelen. Voor meer informatie over ons, kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende afspraak met ons maken. Op onze site kunt u verder onze andere toonaangevende aluminium producten bekijken.