Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Aluminium pui Roermond

Voor een uitstekende aluminium pui in de buurt van Roermond gaat u naar Van der Linden Kozijnen. Wij zijn sinds 1996 actief op de markt van aluminium kozijnen en deuren en leveren deze tegen zeer betaalbare prijzen.

Kwaliteit op maat

Wij kunnen voor iedereen voor iedereen een aluminium pui op maat maken in ons bedrijfspand in de buurt van Roermond. Het is dus mogelijk om een schuifpui te maken die van de buitenkant af te sluiten is, of een pui te maken in grotere afmetingen dan gebruikelijk. Wij kunnen voldoen aan al uw specifieke wensen. Onze puien bieden goede weerstand tegen regen, wind en inbraakpogingen en is bovendien zeer makkelijk te hanteren en beschikt bovendien over een lage instapdrempel. Behalve dat u bij ons terecht kunt voor een aluminium pui, is het ook mogelijk om bij ons bedrijf uit de omgeving van Roermond kozijnen en ramen en gewone deuren te bestellen.

Contact

Heeft u nog meer vragen of wilt u een afspraak maken om een aluminium pui aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom (nabij Roermond) of neem vrijblijvend contact met ons op.