Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Aluminium ramen Haelen

Voor aluminium ramen van hoogwaardige kwaliteit, kiest u voor de kwaliteit van Van der Linden Kozijnen. Al diverse jaren zijn wij actief op de markt voor aluminium ramen en deuren. Met ons ervaren team en onze aluminium profielen van het toonaangevende merk Aluplast, bent u verzekerd van een uitstekend aluminium raam of kozijn.

Aluminium kozijnen

Bij de productie van aluminium ramen en kozijnen van Van der Linden Kozijnen, wordt het kwalitatief hoogwaardige aluminium profiel Aluplast Ideal 4000 gebruikt. Dit vijfkamersysteem met inbouwdiepte van 120 mm en externe afdichting zorgt voor akoestische en thermische isolatie. Bovendien is de fraaie vormgeving van het kozijn volledig in lijn met de nieuwste trends op het gebied van ramen. Andere voordelen van een aluminium raam van ons zijn:

  • Een goede stabiliteit door de grote verstevigingskamer;
  • Ideale afvoer van water door helling van 15 graden;
  • Ongewone duurzaamheid;
  • Gemakkelijk te reinigen en onderhouden door het gladde oppervlak van het kader.

Voor het produceren van het raam combineren wij graag uw wensen met onze ervaring, zodat u gegarandeerd bent van het meest geschikte raam voor uw huis. Voor aluminium ramen van toonaangevende kwaliteit, kiest u voor de producten van Van der Linden Kozijnen.

Offerte aluminium ramen 

Aluminium ramen van hoogwaardige kwaliteit schaft u aan bij Van der Linden Kozijnen. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak, kunt u contact met ons opnemen. Tijdens uw afspraak maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Op onze site kunt u andere toonaangevende aluminium producties van ons bekijken.