Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Aluminium schuifpui Haelen

Een op maat gemaakte aluminium schuifpui van hoge kwaliteit, schaft u aan bij Van der Linden Kozijnen. Wij werken met een team van ervaren vakmensen en een ruim assortiment aan aluminium profielen van het toonaangevende merk Aluplast. Hiermee produceren wij al jaren aluminium schuifpuien, kozijnen en deuren naar de wensen van onze klanten.

Schuifpuien

Aluminum schuifpuien bieden optimaal comfort en bedieningsgemak. Van der Linden Kozijnen biedt u aluminium schuifpuien die volledig naar uw wens en op maat geproduceerd kunnen worden. Grote voordelen, naast bedieningsgemak en comfort, van onze schuifpuien zijn:

  • Lage instapdrempel;
  • Duurzaamheid;
  • Leverbaar in grote afmetingen;
  • Ook van buiten afsluitbaar;
  • In gesloten toestand weert het water, water en inbrekers.


In de productie van uw schuifpui, combineren wij uw wensen met onze kennis en ervaring. Op deze manier creëren wij voor u een pui op maat. Voor een kwalitatief hoogwaardige aluminium schuifpui, gaat u naar Van der Linden Kozijnen.

Meer informatie over aluminium schuifpuien?

Voor een aluminium schuifpui van kwalitatief hoogwaardig materiaal, gaat u in de omgeving Haelen naar Van der Linden Kozijnen. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld voor een adviesgesprek of offerte.