Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Aluminium schuifpui Roermond 

Voor een betrouwbare leverancier van aluminium schuifpuien in de buurt van Roermond komt u naar Van der Linden Kozijnen. Wij zijn sinds 1996 actief op de markt voor aluminium ramen en aluminium deuren en leveren sinds die tijd kwaliteit op maat.

Service

Wij luisteren naar uw specifieke wensen en maken dan uw bestelling voor u op maat. Als u bijvoorbeeld een aluminiumschuifpui wilt die van buitenaf af te sluiten is, dan maken wij die voor u in ons bedrijfspand nabij Roermond. Geen enkel probleem. Bovendien is het voor ons ook mogelijk om schuifdeuren van groot formaat te leveren. Overigens fabriceren wij niet alleen aluminium schuifpuien, maar plaatsen wij deze ook. Wij maken ook aluminium ramen en deuren. Deze producten bieden wij aan tegen zeer betaalbare prijzen en u krijgt bovendien een lange fabrieksgarantie. Dit doen wij, omdat wij er zeker van zijn dat onze producten van zeer hoge kwaliteit zijn.

Contact

Voor het geval dat u nog vragen heeft over of als u interesse hebt in een aluminium schuifpui van Van der Linden Kozijnen, kom dan langs in onze showroom (in de buurt van Roermond). Voor meer informatie over ons, kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende afspraak met ons maken.