Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Kunststof deuren Helmond

Kwalitatief hoogwaardige kunststof deuren, kunt u in de omgeving Helmond kopen bij Van der Linden Kozijnen. Ons bedrijf bestaat uit een team van vakmensen met ruime ervaring. Van der Linden Kozijnen maakt kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien op maat. Alle kunststof profielen die wij gebruiken, zijn van het toonaangevende merk Aluplast. Dit merk staat garant voor kracht, isolatie en gebruiksgemak.

Deuren

De voordeur is hét visitekaartje van uw huis. Behalve een mooie uitstraling, is isolatie tegen geluid, weersinvloeden en inbraak ook een vereiste. De kunststof deuren van Van der Linden Kozijnen combineren op unieke wijze een fraai design met een hoge graad aan comfort en veiligheid. Voordelen van onze kunststof deuren zijn onder meer:

  • Optimale beveiliging;
  • Hoge isolatiewaarde door binnen- en buitendichting;
  • Geïsoleerd dorpelprofiel;
  • Driepuntsluitingen, die voorzien zijn van politiekeurmerk.
  • Hang- en sluitwerk van KFV meerpuntssloten die extra hoge veiligheid geven over de gehele lengte van uw deur.

Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, geven wij u graag advies over hoe wij denken dat de ideale deur er voor u uitziet. Zo combineren wij onze ervaring met uw smaak. Voor kunststof deuren van hoge kwaliteit, gaat u in de omgeving van Helmond naar Van der Linden Kozijnen.

Contact

Kunststof deuren van topkwaliteit schaft u, in de omgeving Helmond, aan bij Van der Linden Kozijnen in Haelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. Op deze website kunt u ook onze andere kunststof producten vinden.