Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Kunststof deuren Roermond

Door gebruik te maken van kunststof deuren van Van der Linden Kozijnen nabij Roermond, kunt er zeker van zijn dat u veilig kunt wonen. Wij zijn al sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw actief op de markt van kunststof deuren en ramen tegen een betaalbare prijs.

Mooie uitstraling en goede bescherming

Onze kunststof deuren hebben niet alleen een mooie uitstraling, ze bieden tegelijkertijd ook een goede isolatie tegen geluid en weersinvloeden en natuurlijk ook tegen inbrekers. Wij gebruiken voor het hang- en sluitwerk uitsluitend KVF-sloten; dit zijn sloten van hoge kwaliteit. Wij maken gebruik driepuntssluitingen, die uitgerust zijn met een politiekeurmerk. Het gebruik van meerpuntsluitingen zorgt er onder andere voor dat de deur stevig in het kozijn gedrukt wordt. Door al deze punten zorgen onze kunststof deuren ervoor dat u onbezorgd kunt wonen in of nabij Roermond. U kunt bij ons ook overigens ook terecht voor ramen en schuifpuien. Uiteraard zijn deze ook gemaakt van het beste kunststof van het merk Aluplast.

Contact

Heeft u nog vragen over onze kunststof deuren of wilt u een afspraak maken bij ons bedrijf in de buurt van Roermond? Neem dan nu contact met ons op.