Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Kunststof deuren Weert

Kunststof deuren van profielen van het toonaangevende merk Aluplast, schaft u in de regio Weert aan bij Van der Linden Kozijnen. Al 15 jaar houden wij ons bezig met de productie van kunststof ramen, kozijnen en deuren van zeer hoogwaardige kwaliteit. Naast kwaliteit, garanderen wij u ook een voordelige prijs en een snelle levering.

Op maat gemaakte kunststof deuren

Voor veel huizen zijn de deuren hét visitekaartje. Echter moet de deur niet alleen een mooie uitstraling hebben, maar ook geïsoleerd zijn tegen geluid, weersinvloeden en inbrekers. De kunststof deuren van Van der Linden Kozijnen combineren een mooi en tijdloos design met een hoge veiligheid en comfort. Enkele voordelen van onze kozijnen deuren zijn:

  • Optimale beveiliging;
  • Hoge isolatie door middel van binnen- en buitendichting;
  • Geïsoleerd dorpelprofiel;
  • Driepuntsluitingen die voorzien zijn van politiekeurmerk.

Deze deuren maken uitsluitend gebruik van KFV meerpuntssloten die een extra hoge veiligheid geven over de gehele lengte van uw deur. Wij geven u uiteraard deskundig advies over hoe wij denken dat de deur die het best bij uw huis past eruit ziet. Voor kunststof deuren van hoge kwaliteit, gaat u in de regio Weert naar Van der Linden Kozijnen.

Offerte kunststof deuren

Kunststof deuren van hoge kwaliteit, koopt u in Weert en omgeving bij Van der Linden Kozijnen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte op maat tijdens uw bezoek.