Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Kunststof kozijnen Helmond

Voor kunststof kozijnen van toonaangevende kwaliteit, gaat u in de omgeving van Helmond naar Van der Linden Kozijnen. Sinds 1996 produceren wij aan de hand van de kunststof profielen van het kwalitatieve merk Aluplast kozijnen, deuren en schuifpuien op maat. Wij werken met een team van vakmensen met ruime ervaring, waarmee u gegarandeerd bent van een uitstekend product.

Voordelen kunststof kozijnen

Voor de productie van onze kunststof kozijnen maken wij uitsluitend gebruik van het kwalitatief hoogwaardige profiel Aluplast Ideal 4000. Dit vijfkamersysteem heeft een inbouwdiepte van 120 mm en een externe afdichting, waardoor het een uitstekende akoestische en thermische isolatie heeft. Daarnaast hebben kunststof kozijnen ook de volgende voordelen:

  • Gaan naar verwachting 50 jaar langer mee dan kozijnen van andere materialen;
  • Weinig onderhoud;
  • Door de sterkte van het profiel zijn de kozijnen inbraakveilig;
  • Leverbaar in verschillende kleuren.

Wij kunnen u uiteraard deskundig advies geven over hoe het meest geschikte kozijn voor uw raam eruit zou zien. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Voor kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen, kunt u, als u in de omgeving van Helmond woont, terecht bij Van der Linden Kozijnen.

Kunststof kozijnen plaatsen in Helmond?

Voor kunststof kozijnen van toonaangevende kwaliteit, gaat u in Helmond en omgeving naar Van der Linden Kozijnen uit Haelen. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Andere kunststof producten van ons kunt u zien op onze website.

Bezoek onze showroom Offerte aanvragen