Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Kunststof kozijnen inbraakpreventie

Maak het inbrekers niet te makkelijk

In veel steden worden dagelijks nog veel woninginbraken gepleegd. In 2019 werden er in Nederland nog 39.452 inbraken geregistreerd. In de provincie Limburg stond dit aantal in dat jaar op 3.167. De politie en de overheid voeren al langere tijd campagnes om het aantal inbraken terug te dringen. Er zijn veel manieren om uw woning te beveiligen, waaronder kwalitatieve kunststof kozijnen.

Veiligheid met hang- en sluitwerk van kunststof kozijnen

 Hang- en sluitwerk vormen een belangrijk onderdeel in de beveiliging van uw woning. Het door ons toegepaste beslag "Favorit" biedt voor elke toepassing het passende concept: meer veiligheid rondom het raam en bescherming tegen ongenode gasten. Zelfs in verbinding met aparte raamvormen, zoals rond- en steekbogen, is dit beslag uitstekend toepasbaar.

SKG keurmerk (Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

De modulaire opbouw van het Si-line S-ES maakt dit beslag voor alle veiligheidsklassen geschikt, inclusief SKG:

 • De hoekoverbrenger en zijn sluitplaat met verhoogde veiligheid zorgen bij het standaard beslag reeds voor een basisveiligheid.
 • Alle beslagen met een verhoogde inbraakwerendheid beschikken over een afsluitbare bedieningsgreep, welke het moedwillig verschuiven van het beslag verhindert.
 • Bij de beslaguitvoering voor WK1* zijn daarnaast alle hoeken van het raam met beslagdelen met een verhoogde veiligheid uitgerust.
 • WK2* en SKG beslag zijn daarnaast uitgerust met paddestoelvergrendelingen, die nog meer zekerheid bieden.
 • Door extra toe te passen paddestoelvergrendelingen in het middenbereik van het beslag kan zodoende weerstand worden geboden conform weerstandsklasse WK3*.

*De veiligheid van een deur wordt vaak aangeduid met de term Weerstand Klasse (WK). De WK-klasse is gebaseerd op de Nederlandse norm NEN5096.

Beveiliging met meerpuntsloten in kunststof kozijnen

Door de extra sluitpunten van de KFV-meerpuntssloten, heeft u een extra hoge veiligheid over de gehele lengte van uw deur.

Deze extra sluitingspunten zorgen voor een hoge mate aan stabiliteit en voor een extra hoge beveiliging van uw deur tegen ongenode gasten. De sterke conisch toelopende stalen haakschoten beschermen tegen uiteendrukken van kozijn en deurblad. De haakschoten trekken de deur stevig in het kozijn en zorgen voor een optimale sluiting.

Voordelen meerpuntsloten:

 • Haakschoten tegen uiteendrukken van kozijn en deurblad.
 • De haakschoten trekken de deur stevig in het kozijn.
 • De overbrenging trekt de deur stevig in het kozijn en verhindert tocht.
 • De optimale dichting van de deur beschermt tegen lawaai.
 • Door de soepele overbrenging is een eenvoudige bediening mogelijk.
 • Door de optimale afsluiting van de deur wordt de warmte-isolatie verbeterd.

Offerte aanvragen voor hoogwaardige kunststof kozijnen?

Maak uw woning veiliger met de juiste kozijnen.