Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Kunststof ramen Eindhoven

Kwalitatief hoogwaardige kunststof ramen, kunt u in de omgeving van Eindhoven verkrijgen bij Van der Linden Kozijnen. Sinds 1996 produceren wij, aan de hand van kunststof profielen van het toonaangevende merk Aluplast, ramen, deuren en schuifpuien van hoge kwaliteit. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een voordelige prijs en snelle levering.

Ramen

Voor de productie van kunststof ramen en kozijnen, maakt Van der Linden Kozijnen louter gebruik van het kwalitatief hoogwaardige profiel Aluplast Ideal 4000. Dit is een vijfkamersysteem met een inbouwdiepte van 120 mm en externe afdichting. Dit zorgt voor een perfecte akoestische en thermische isolatie. Ook worden deze ramen gekenmerkt door hun moderne vormgeving. Andere voordelen van deze ramen zijn, onder meer:

  • Uitstekende stabiliteit;
  • Goede afvoer van water;
  • Duurzame EPDM afdichtingen;
  • Kader met een glad oppervlak, wat reiniging en onderhoud vergemakkelijkt.

Wij combineren bij de productie van de ramen uw wensen met onze kennis en ervaring. Op deze manier weet u zeker dat u het juiste raam voor uw huis krijgt. Voor kunststof ramen van uitstekende kwaliteit, kunt u in de omgeving van Eindhoven terecht bij Van der Linden Kozijnen.

Contact

Kwalitatief hoogwaardige kunststof ramen bestelt u in de regio Eindhoven bij Van der Linden Kozijnen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Op onze site kunt u verder ook onze andere hoogwaardige kunststof producten bekijken.