Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Kunststof ramen Helmond

Kunststof ramen gemaakt van kwalitatief hoogwaardige profielen, vindt u in de omgeving Helmond bij Van der Linden Kozijnen. Al jaren produceert ons ervaren team kunststof ramen, kozijnen en deuren met de profielen van het toonaangevende merk Aluplast. Wij passen de producten aan aan de wens van onze klanten. Wij bieden u ook een voordelige prijs en een snelle levering.

Ramen

Voor de productie van kunststof ramen, maakt Van der Linden Kozijnen uitsluitend gebruik van het kwalitatief hoogwaardige profiel Aluplast Ideal 4000. Dit vijfkamersysteem, voorzien van een inbouwdiepte van 120 mm en externe afdichting, geeft een uitstekende geluids- en warmte-isolatie. Ook worden onze ramen gekenmerkt door hun moderne vormgeving, die perfect aansluit bij de nieuwste trends op de ramenmarkt. Andere voordelen van onze ramen zijn onder meer:

  • Grote verstevigingskamer die voor stabiliteit zorgt;
  • Esthetische en onzichtbare glaslijsten;
  • Ideale afvoer van water door helling van 15 graden;
  • Duurzaamheid;
  • Gemakkelijk onderhoud en reiniging door een glad oppervlak.

Wij geven u graag deskundig advies over uw aankoop. Door de combinatie van uw wensen met onze kennis en ervaring bent u verzekerd van een uitstekend product. Voor kunststof ramen van hoge kwaliteit, kunt u in de omgeving van Helmond terecht bij Van der Linden Kozijnen.

Contact

Kunststof kozijnen van toonaangevende kwaliteit, schaft u in de omgeving Helmond aan bij Van der Linden Kozijnen uit Haelen. Voor meer informatie over ons, kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende afspraak met ons maken. Op deze website kunt u ook onze andere kunststof producten van ons bekijken.