Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Kunststof ramen Roermond

Wij van Van der Linden Kozijnen maken kunststof ramen in ons bedrijfspand nabij Roermond. Dit doen wij volgens uw specifieke wensen en dus geheel op maat. Bovendien betaalt u hiervoor een redelijke prijs.

Wij staan voor kwaliteit

Wij maken onze kunststof ramen alleen van de beste kunststof. Dit materiaal is zeer sterk, waardoor het bij een eventuele poging tot inbraak niet zal versplinteren, is bovendien erg duurzaam, onderhoudsvriendelijk en ook nog in verschillende kleuren verkrijgbaar. Al deze factoren zorgen ervoor dat de kunststoframen van Van der Linden Kozijnen een goede koop zijn. Overigens maken wij niet alleen kunststof ramen in ons pand onder de rook van Roermond, maar ook schuifpuien en andere deuren. U kunt er vanuit gaan dat wij alleen maar kwaliteit leveren. Om dit te bewijzen geven wij u 10 jaar fabrieksgarantie op deuren en ramen en 3 jaar op hang- en sluitwerk.

Contact

Heeft u nog vragen? Of wilt u eens rustig met ons praten over onze kunststof ramen, kom dan naar ons bedrijf vlakbij Roermond. U kunt ons, om uw vraag te stellen of een afspraak te maken, bellen of ons contactformulier invullen.