Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037

Opening nieuwe showroom in Beringe

Terug

Op 2 en 3 mei a.s. opent van der Linden Kozijnen haar deuren van de nieuwe showroom in Beringe. Bezoekers krijgen die dag een rondleiding waar het bedrijf de nieuwste producten en technieken laat zien. Voor elke bezoeker hebben wij een persoonlijke kortingsvoucher klaar liggen. Wij zijn beide dagen van 11.00 tot 16.30 geopend.

Specialist in kunststof en aluminium

Van der Linden onderscheidt zich van de concurrentie door niet alleen kunststof kozijnen te leveren, maar deze ook zelf te produceren in de eigen fabriek. Het bedrijf heeft 2 showrooms, in Haelen en Beringe. Naast kozijnen en deuren levert van der Linden ook zonwering, terrasoverkappingen, terrasschermen en rolluiken. 

Advies aan huis mogelijk

Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek bij u aan huis. Eén van onze deskundige adviseurs kan dan al uw vragen beantwoorden en u adviseren over de vele mogelijkheden. Uitgaande van uw persoonlijke wensen, gecombineerd met een deskundig en technisch advies brengt onze adviseur geheel kostenloos een offerte uit tegen een zéér aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. 

Publicatiedatum 09/04/2015

Gekoppelde galerij