Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Waarom kunststof kozijnen?

Kozijnen geven de gevel en uw woning een gezicht. Zij bepalen niet alleen het karakter van uw huis, maar geven ook bescherming voor externe invloeden. Kozijnen dragen bij aan ons woongenot; hèt pluspunt voor warmte-, geluidsisolatie en veiligheid.

Voordelen van kunststof kozijnen

  • Duurzaam: kunststof kozijnen gaan naar verwachting langer dan 50 jaar mee.
  • Onderhoudsarm: kunststof hoeft niet geschilderd te worden. Dit scheelt aanzienlijk in uw onderhoudsbudget en ontziet het milieu.
  • Isolerend: de door ons gebruikte profielen bevatten meerdere kamers (maar liefst 5), hierdoor is het kozijn warmte- en geluidsisolerend. De voorkamer zorgt voor een optimale ontwatering.
  • Inbraakwerend: het kunststof is zeer sterk. Bij een eventuele poging tot inbraak versplintet het materiaal niet. Door daarnaast ook gebruik te maken van goedgekeurd hang- en sluitwerk voldoen uw kunststof ramen en deuren aan de inbraakwerende eisen conform SKG weerstandklasse 2.
  • Kleuren: de kozijnen zijn leverbaar in een groot scala aan kleuren. Meestal wordt het basiskozijn uitgevoerd in wit of gebroken wit. Dit in combinatie meet één van de vele kleuren of houtmotieven, geeft het geheel een zeer mooie en luxe uitstraling.

Toekomstbestendige kunststof ramen en deuren

Kortom: kunststoframen en -deuren zijn een goede investering met het oog op de toekomst. Ze bezitten uitstekende kwaliteitskenmerken waar u op kunt bouwen.