Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Aluminium kozijnen Roermond

Bent u op zoek naar aluminium kozijnen voor uw woning of bedrijfspand in Roermond? Van der Linden Kozijnen levert uitstekende kwaliteitsproducten, waaronder aluminium ramen, aluminium deuren en aluminium (schuif)puien.   

Wij zijn dermate overtuigd van onze diensten dat wij u jarenlange fabrieksgarantie kunnen bieden.

Aluminium ramen Roermond

Met onze aluminium ramen maakt u een duurzame keuze, niet alleen door de productie maar ook doordat de ramen normaliter 50+ jaar meegaan. Daarnaast bent u goed beschermd tegen inbraakpogingen met onze topkwaliteit aluminium ramen. 

Aluminium (schuif)puien Roermond

Wij luisteren naar uw specifieke wensen voor aluminium (schuif)puien en maken dan uw bestelling voor u op maat. Zo leveren en plaatsen wij aluminium schuifdeuren van groot formaat, en zijn er mogelijkheden om een schuifpui te maken die van de buitenkant af te sluiten is.

Onze (schuif)puien bieden goede weerstand tegen regen, wind en inbraakpogingen en zijn bovendien altijd zeer makkelijk te hanteren. Daarnaast hebben al onze (schuif)puien een lage instapdrempel.

Kleuren aluminium kozijnen

De aluminium ramen, deuren en (schuifpuien) zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor er altijd een geschikte kleur is voor uw woning in Roermond. Vaak wordt er gekozen voor wit of gebroken wit, omdat dit in combinatie met andere kleuren en eventuele houtmotieven een mooi totaal plaatje oplervert.

 

Meer informatie over aluminium kozijnen in Roermond?

Neem voor meer informatie over de aluminium kozijnen van Van der Linden uit de buurt Roermond contact met ons op. Het is ook mogelijk om een geheel vrijblijvende afspraak te maken of breng een bezoek aan onze showroom