Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037

Kunststof kozijnen Haelen 

Voor kwalitatief hoogwaardige en op maat gemaakte kunststof kozijnen, kunt u in de omgeving Haelen terecht bij Van der Linden Kozijnen. Al sinds 1996 zijn wij specialist op het gebied van de productie van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien naar de wensen van onze klanten. Dit doen wij uitsluitend door gebruik te maken van kunststof profielen van het toonaangevende merk Schuco. U bent hier verzekerd van kwaliteit, maar ook van scherpe prijzen en een snelle levering.

Kozijnen

Voor de productie van kunststof kozijnen en ramen maakt Van der Linden Kozijnen enkel gebruik van het kwalitatief hoogwaardige profiel Schuco. Dit profiel garandeert door zijn vijfkamersysteem met een inbouwdiepte van 120 mm, inclusief externe afdichting, een perfecte akoestische en thermische isolatie. Andere voordelen van kunststof kozijnen zijn:

  • Kunststof kozijnen gaan gemiddeld 50 jaar langer mee dan kozijnen van andere materialen;
  • Weinig onderhoud;
  • Goed voor het milieu;
  • Inbraak werend door de sterkte van het profiel (lees meer over inbraakpreventie van onze kozijnen);
  • De kozijnen zijn te leveren in verschillende kleuren.


Bij de productie van de kozijnen worden uw wensen gekoppeld met onze ervaring en kennis. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een kozijn dat perfect bij uw huis past. Voor kunststof kozijnen van toonaangevende kwaliteit, gaat u in de regio Haelen naar Van der Linden Kozijnen.

Showroom afspraak inplannen

Plan vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak in met een van onze gespecialiseerde adviseurs voor advies en een offerte op maat. 

Afspraak inplannen