Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Aluminium kozijnen 

Kozijnen en ramen zijn uitermate bepalend voor het aanzicht van uw woning.

Of de woning nu een moderne of klassieke uitstraling heeft, de ramen maken steeds integraal onderdeel uit van de gevel. Het is daarom belangrijk dat u weloverwogen kiest voor het juiste ontwerp, profilering en kleurstelling.

Onze aluminium raam- en deursystemen zijn van nature sterk, eenvoudig en duurzaam. Ze zijn tegelijk modern, esthetisch en met uitstekende prestaties.

Kenmerken

  • Geisoleerd systeem
  • 3 Varianten met dezelfde aanzichten
  • Hoge waterdichtheid en luchtdichtheid
  • Hoge sterkte profiel door diepte 72mm
  • KOMO kwaliteitsverklaring
  • De toepassing van kleuren is onbeperkt, van RAL-kleuren tot de populaire structuurlakken. Uiteraard is het ook mogelijk om de profielen volledig te anodiseren.

Van der Linden aluminium kozijnen

Onze systemen zijn veilig, robuust en ontworpen om te voldoen aan uw verwachtingen en deze zelfs te overtreffen. Tegelijkertijd bieden we een volledig assortiment accessoires en ontwerpopties aan die een ongeëvenaarde flexibiliteit bieden in termen van esthetiek en functionaliteit. 

Bij Van der Linden kozijnen kunt u naast aluminium kozijnen ook terrecht voor kunststof kozijnen.

Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.

Plan vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak in met een van onze gespecialiseerde adviseurs voor advies en een offerte op maat. 

Afspraak inplannen

Aluminium kozijnen door heel Limburg

Wij hebben al veel woningen mogen voorzien van duurzame aluminium kozijnen in Limburg, waaronder in Haelen, Weert, Roermond, Panningen en Venlo. Bekijk al onze projecten