Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Aluminium kozijnen Weert

Voor aluminium kozijnen gaat u naar Van der Linden kozijnen vlakbij Weert. Van der Linden Kozijnen maakt en levert sinds 1996 kwalitatief hoogstaande aluminium ramen en deuren op maat en tegen een zeer betaalbare prijs.

Slimme koop

Als u bij ons een aluminium kozijn bestelt, dan maken wij die voor u in ons bedrijfspand in precies en geheel naar uw wensen op maat. Het gebruik van aluminium heeft een groot aantal pluspunten. Normaal gesproken gaan de aluminium kozijnen meer dan 50 jaar mee en bovendien isoleren ze goed. Dit komt door de verschillende kamers die in het aluminiumprofiel zitten dat gebruikt wordt. Tevens wordt er gezorgd voor een goede ontwatering. Een ander voordeel is dat u er geen onderhoud aan heeft en verder zijn ze zeer sterk, wat handig is bij eventuele inbraakpogingen en zijn onze kozijnen leverbaar in vele kleuren. Maar wij maken niet alleen aluminium kozijnen in ons pand nabij Weert, maar bijvoorbeeld ook schuifpuien en kunststof deuren.

Contact

Aluminium kozijnen van topkwaliteit, vindt u in Weert en omgeving bij Van der Linden Kozijnen. Voor meer informatie over ons, kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende afspraak met ons maken. Op onze site kunt u verder onze andere toonaangevende aluminium producten bekijken.