Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037

Kunststof kozijnen Limburg

Kunststof Kozijnen Limburg

Op zoek naar kunststof kozijnen in Limburg?

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen in Limburg? Kies dan voor van der Linden voor de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Wij zijn specialist in kunststof kozijnen en bieden tal van mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. 

Fabricage, montage & service

Van der Linden staat voor Fabricage, Montage & Service onder één dak. Dit levert u als klant een aantrekkelijk prijsvoordeel op. Wanneer het gaat om prijs/kwaliteitverhouding dan scoort van der Linden zéér hoog in de snel groeiende nieuwbouw en renovatiebranche. Wij leveren en monteren kunststof kozijnen aan zowel particulieren als bedrijven. Bezoek ook onze showroom voor een persoonlijk advies en demonstratie van onze kunststof kozijnen, -deuren & -schuifpuien. 

Van der Linden fabriceert hoogwaardige kunststof kozijnen in Limburg. Doordat wij fabricant zijn in aluminium & kunststof kozijnen zijn de mogelijkheden onbegrenst. Naast de traditionele draai- en kiep kozijnen in rechthoekige vormen zijn er ook ronde en meerhoekige vormen mogelijk. 

Kunststof kozijnen op maat

Onze kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in diverse verschillende kleuren,met of zonder houtdesign. Speciaal voor de 'karakteristieke' panden zijn er houtlook kozijnen in diverse kleuren beschikbaar. Zo weet u zeker dat uw nieuwe kunststof kozijnen altijd passen bij uw woning of bedrijfspand.

Onze kunststof kozijnen zijn 'standaard' voorzien van hoog rendement glas. Uiteraard kunt u ook kiezen voor o.a.:

  • Matglas of sierglas
  • Extra warmtewering
  • Ondoorzichtige kunststof panelen
  • Glas-in-lood creaties 

Showroom afspraak inplannen

Plan vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak in met een van onze gespecialiseerde adviseurs voor advies en een offerte op maat. 

Afspraak inplannen