Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037

Kunststof kozijnen Limburg

Op zoek naar kunststof kozijnen in Limburg?

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen in Limburg? Kies dan voor van der Linden voor de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Wij zijn specialist in kunststof kozijnen en bieden tal van mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. 

Specialist kunststof kozijnen in Limburg

Fabricage, montage & service

Van der Linden staat voor Fabricage, Montage & Service onder één dak. Dit levert u als klant een aantrekkelijk prijsvoordeel op. Wanneer het gaat om prijs/kwaliteitverhouding dan scoort van der Linden zéér hoog in de snel groeiende nieuwbouw en renovatiebranche. Wij leveren en monteren kunststof kozijnen aan zowel particulieren als bedrijven. Bezoek ook onze showroom voor een persoonlijk advies en demonstratie van onze kunststof kozijnen, -deuren & -schuifpuien. 

Van der Linden fabriceert hoogwaardige kunststof kozijnen in Limburg. Doordat wij fabricant zijn in aluminium & kunststof kozijnen zijn de mogelijkheden onbegrenst. Naast de traditionele draai- en kiep kozijnen in rechthoekige vormen zijn er ook ronde en meerhoekige vormen mogelijk. 

Prijzen kunststof kozijnen in Limburg

Wij leveren en plaatsen een groot assortiment aan kunststof ramen en (voor)deuren. Om u een realistisch beeld te geven van de prijs, maken wij altijd een offerte op maat. Plan een afspraak in onze showroom om samen met onze adviseurs een offerte samen te stellen.  

Kozijnen op maat

Onze kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met of zonder houtdesign en in een moderne of klassieke stijl. Speciaal voor de 'karakteristieke' panden zijn er houtlook kozijnen in diverse kleuren beschikbaar. Zo weet u zeker dat uw nieuwe kunststof kozijnen altijd passen bij uw woning of bedrijfspand.

Onze kunststof kozijnen zijn 'standaard' voorzien van hoog rendement glas. Uiteraard kunt u ook kiezen voor o.a.:

  • Matglas of sierglas
  • Extra warmtewering
  • Ondoorzichtige kunststof panelen
  • Glas-in-lood creaties 
Kunststof Kozijnen Limburg › Specialist in kozijnen

Plaatsing kunststof kozijnen heel Limburg

Noord-Limburg, Midden-Limburg en Zuid-limburg

Onze showroom is gevestigd in Panning, Noord-Limburg, maar onze monteurs plaatsen kunststof kozijnen door heel Limburg. Wij hebben al veel woningen in Roermond, Weert, Venlo en Haelen van nieuwe kunststof kozijnen mogen voorzien. 

Showroom afspraak inplannen

Plan vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak in met een van onze gespecialiseerde adviseurs voor advies en een offerte op maat. 

Afspraak inplannen