Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Aluminium kozijnen Haelen 

Voor kwalitatief hoogwaardige en op maat gemaakte aluminium kozijnen, kunt u in de omgeving Haelen terecht bij Van der Linden Kozijnen. Al sinds 1996 zijn wij specialist op het gebied van de productie van aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien naar de wensen van onze klanten. Dit doen wij uitsluitend door gebruik te maken van aluminium profielen van het toonaangevende merk Aluplast. U bent hier verzekerd van kwaliteit, maar ook van scherpe prijzen en een snelle levering.

Bezoek onze showroom

Gratis advies en offerte op maat

Waarom aluminium kozijnen in Haelen bij Van der Linden?

Voor de productie van aluminium kozijnen en ramen maakt Van der Linden Kozijnen enkel gebruik van het kwalitatief hoogwaardige profiel Aluplast Ideal 4000. Dit profiel garandeert door zijn vijfkamersysteem met een inbouwdiepte van 120 mm, inclusief externe afdichting, een perfecte akoestische en thermische isolatie. Andere voordelen van kunststof kozijnen zijn:

  • Aluminium kozijnen gaan gemiddeld 50 jaar langer mee dan kozijnen van andere materialen;
  • Weinig onderhoud;
  • Goed voor het milieu;
  • Inbraak werend door de sterkte van het profiel;
  • De kozijnen zijn te leveren in verschillende kleuren.

Bij de productie van de kozijnen worden uw wensen gekoppeld met onze ervaring en kennis. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een kozijn dat perfect bij uw huis past. Voor aluminium kozijnen van toonaangevende kwaliteit, gaat u in de regio Haelen naar Van der Linden Kozijnen.

Meer informatie over aluminium kozijnen?

Kwalitatief hoogwaardige aluminium kozijnen, schaft u aan bij Van der Linden Kozijnen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Afspraak inplannen