Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Aluminium schuifpuien

Aluminium schuifpui plaatsen

Ga voor optimale gebruiksgemak, veiligheid en comfort! 

Een aluminium schuifpui van van der Linden kozijnen is de ideale oplossing voor de overgang naar uw terras of tuin. Met een aluminium schuifpui heeft u geen hinderlijke opendraaiende deuren: u behoudt maximale leefruimte op uw terras of in uw tuin. De overgang naar uw terras is bijna vlak zodat u geen lastige opstap heeft.

Het optimale comfort en het gebruiksgemak maken de aanschaf van een schuifpui meer dan verantwoord. Bij Van der Linden kunt u ook terrecht voor kunststof schuifpuien.

Voordelen & gebruiksgemak

Van der Linden biedt u schuifsystemen die precies naar uw individuele wens worden gemaakt en geleverd. Het bedieningsgemak van onze schuifpuien is perfect; de pui tilt zich bij het bedienen van de robuuste greep uit zijn sluiting en kan eenvoudig worden geopend.

In gesloten toestand biedt de aluminium schuifpui effectief weerstand tegen inbraak, water en wind. 

Prijs berekenen aluminium schuifpui

De kosten van een aluminium schuifpui is afhankelijk van enkele factoren, waaronder de maten. Bij Van der Linden Kozijnen leveren wij topkwaliteit maatwerk. Door een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen, krijgt u eenvoudig inzicht in de kosten voor een aluminum schuifpui voor uw specifieke situatie.  

Aluminium schuifpui offerte aanvragen