Bel ons direct!   0475 597 037   0475 597 037
Hier bevindt u zich

Aluminium ramen Weert

Voor aluminium ramen van hoge kwaliteit, gaat u in de omgeving Weert naar Van der Linden Kozijnen. In ons bedrijfspand worden kozijnen, ramen en deuren geheel op maat voor u geproduceerd, aan de hand van de aluminium profielen van het toonaangevende merk Aluplast. Op aluminium ramen geven wij een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Ramen

Voor de productie van aluminium ramen en kozijnen, maken wij uitsluitend gebruik van het profiel van Aluplast Ideal 4000. Dit toonaangevende profiel bevat een vijfkamersysteem met een ingebouwde diepte van wel 120 mm, inclusief externe afdichting. Deze aspecten garanderen u een fijne thermische en akoestische isolatie. Behalve dat dit systeem voldoet aan de strengste warmte-isolatie vereisten, heeft het ook een moderne vormgeving in lijn met de nieuwste trends op het gebied van aluminium ramen. Enkele andere voordelen zijn:

  • Grote verstevigingskamer die stabiliteit verzekert;
  • Esthetische en onzichtbare glaslijsten;
  • Ideale afvoer van water, door een helling aan de rand van het kader;
  • Duurzame en moderne EPDM afdichtingen;
  • Gemakkelijk te onderhouden en reinigen door het gladde oppervlak van het kader.


Wij geven u graag deskundig advies over uw aankoop, zodat u alleen het juiste raam voor uw huis aanschaft. aluminium ramen van hoge kwaliteit, koopt u in de regio Weert bij Van der Linden Kozijnen.

Contact

Aluminium ramen van toonaangevende en hoogwaardige kwaliteit, vindt u in de regio Weert bij Van der Linden Kozijnen. Mocht u meer informatie nodig hebben of als u een afspraak wilt maken, neem dan contact met ons op.